Inspiration, Mitt Hem, Okategoriserade, Personligt

Tiden går fort och liten har blivit stor..

7 februari, 2016

Älskade älskade HJÄRTAT! Du är det största och bästa som någonsin hänt mig. Ett underverk. Ett mirakel. Jag har älskat dig och njutit av varenda stund tillsammans med dig. Du är en fantastisk liten tjej, som idag fyller hela fem år. Vart har tiden tagit vägen..? Tiden går fort och liten har blivit stor.. 

292914_142511492553518_4412595_n

Tiden går fort och liten har blivit stor… Det dröjde inte länge innan du blev en individ med en underbar personlighet som är varm, omhändertagande och kärleksfull.  Så fort du lärt dig att krypa började du snabbt att utforska världen. Jag betraktade dig och beundrade ditt mod. Du var sällan rädd att prova nya saker.  Dina ögon är så vackra, ditt leende så magiskt och din själ fylld av kärlek!<3

När du va liten sa du ofta som ”Emil i Lönneberga ” Du och jag mamma… DU och JAG”! Du förgyller mitt hjärta och jag är sååå stolt över att få vara din mamma!:) Precis som jag finns för dig nu kommer jag att finnas för dig resten av livet!!<3

Tack för att du finns min underbara skatt. Tack för att du förgyller mitt liv. Jag älskar dig/Mamma

Edytas_bilder_6feb16-3961

Ni som känner mig vet att jag älskar dukningar. Idag fick min älskade dotter hjälpa till då det är hennes födelsedag:) Dukningen fick gå i härliga färgerna: vitt, beige, grått och med en färgklick av lila. Flera småvaser på matsalsbordet fyllda med blommor i min dotters favoritfärg. Enkelt och vackert..:)

Edytas_bilder_6feb16-4051   Edytas_bilder_6feb16-3980

Favoritporslinet från Gefle Stjärnsund och silverbesticken var ett självklart val tillsammans med småvaser fyllda av flera sorters blomster..anemoner, tulpaner, gerbera, ranunkler och vaxblommor..Ett romantiskt hav!!

Edytas_bilder_1feb_b-3791

Edytas_bilder_6feb16-4026

Har  ni sett de underbara bordplaceringslapparna som min dotter skrivit..Såå fina:) 🙂

Edytas_bilder_1feb_b-3802

Edytas_bilder_1feb_b-3769

Nu kommer snart hela släkten för att fira vår älskade tjej och jag ska fixa det allra sista inför middagen. Passar därför på att önska er alla en fortsatt fin söndag:)!

Puss och Kram

EdytaSignatur

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply