Eksjö, Företaget, Hultsfred, Okategoriserade, Vimmerby

Vi är Svensk Fastighetsförmedling

12 februari, 2016

Hej. Tycker det är dags att presentera oss inom företaget Svensk fastighetsförmedling i Vimmerby Hultsfred och Eksjö.

edyta-hammar-maklare-vimmerby-svensk-fastighetsformedling

Edyta Hammar: Ägare och drivkraften bakom företaget. Studerade till fastighetsmäklare i Gävle och började arbeta på Svensk fastighetsförmedling för 10 år sedan. Bor utanför Mariannelund i en småländsk idyll med man och 3 barn.

Gillar att titta på Ernst, iklädd i mysbyxor, bloggar på denna blogg med en kopp te i handen. Hus, hem, inredning och DIY ligger varmt om hjärtat.

Edytas motto: Ernst är bäst!

magnus-eek-maklare-vimmerby-svensk-fastighetsformedling

Magnus Eek: Mäklare, förmedlar hem i Vimmerby och Hultsfred. Har förmedlat villor sedan 1994 och i 11 kommuner. Tv4 stjärna från programmet ”såld på hus”. Bor i Storebro med sambo och en helt ny kunglig servis i 192 delar. Älskar att resa. Matlagning är ett stort intresse. Paradrätten är fisksoppa med lax och vin.

Magnus motto: Ingenting är omöjligt.

elin-winnerhed-maklare-vimmerby-svensk-fastighetsformedling

Elin Winnerhed: Hultsfred/Vimmerby kontorets arbetsmyra. Har koll på allt och ser till att alla andra har fullt upp i sina kalendrar. Ni kommer aldrig se henne utan ett leende på läpparna. Komplett mäklarassistent med stor kärlek till sina hundar. Bor i Hultsfred med sambo. Drömmer om ett liv på landet.

Elins motto: Ingenting är omöjligt. Det omöjliga tar bara längre tid…

goran-augustsson-maklare-eksjo-svensk-fastighetsformedling

Göran Augustsson: Auktoriserad fastighetsmäklare. Förmedlar bostäder i Eksjö och resterande höglandet. Bor i Eksjö tillsammans med sin fru. Reser gärna utomlands så ofta han kan. Bastu med vännerna på fredagseftermiddagen är heligt.

Görans motto: Ännu en vacker morgon gryr i våra liv. 

emelie-strandh-maklare-eksjo-svensk-fastighetsformedling

Emelie Strandh: Mäklarassistent i Eksjöbutiken som har koll på ALLT. Bor i Nässjö med man, 2 söner och en liten dvärgpinscher. Gillar fotboll, träning och matlagning.

Emelies motto: Varför inte? Vill man så kan man…

bruno-basic-maklare-vimmerby-svensk-fastighetsformedling

Bruno Basic: har arbetet som internationell bröllopsfotograf sedan 2002 och sedan augusti 2015 är han fotograf och marknadschef hos oss på Svensk Fastighetsförmedling. Vår självutnämnda expert på Italien och italienska viner. Arkitektur ligger varmt om hjärtat och han har studerat till arkitekt vid KTH.

Brunos motto: Silence is golden…duck tape is silver…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply