Inspiration, Mitt Hem, Okategoriserade, Personligt

Vår och sommarkänslor…

18 februari, 2016

IMG_4218

Vilket härligt och soligt väder vi haft de senaste dagarna. Sol, blå himmel och ljuset…visst är det underbart med ljuset…jag fullkomligt älskar det. Nu är det äntligen ljust när man åker till jobbet på morgon och ljust när man kommer hem.

Edytas_bilder_6feb16-4013

Edytas_bilder_6feb16-4017

Va tiden går fort. Nu är det snart sex månader sedan jag startade denna blogg. Ni anar inte hur glad och tacksam jag är över att ni uppskattar och läser bloggen. Jag hoppas på att kunna inspirera och ge er glädje:) Vem skulle jag inte göra inlägg för om inte för er! Förra veckan hade jag hela 250 unika följare <3 Tusen tack för att ni finns <3

Vår och sommarkänslor

Jag längtar verkligen efter vår och sommar nu! Efter de ljumma och ljuvliga sommarkvällarna på altandäcket. Dock dröjer det ännu ett tag innan vi är där så istället får man skapa sig lite vårkänslor inomhus:) Jag fick hem världens finaste kuddar i veckan som jag bara måste visa er. De går i min favoritfärg, blått och vitt…Kan det bli mer vårigt än det här?

Edytas_Bilder_18feb16-4184

Edytas_Bilder_18feb16-4196

Edytas_Bilder_18feb16-4188

Edytas_Bilder_18feb16-4201

Sitter och drömmer….Vet ni vad jag mer längtar efter?? Jo en glasveranda… tänk dig de ljuvliga pelargonerna stående i fönsterbänkarna, en kopp te i handen, sittandes inne med en bra bok ”kanske få höra ett och annat fågelkvitter ” medan det vackra ljuset flödar in genom de underbara fönstren.. 🙂 Nu ska jag fortsätta drömma och längta….

Önskar er alla en fortsatt fin vecka och hoppas på fortsatt strålande väder<3

Kram /Edyta

EdytaSignatur

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply