Eksjö, Företaget, Hultsfred, Inspiration, Mitt Hem, Okategoriserade, Personligt, Vimmerby

Ser du stjärnan i det blå…

20 februari, 2016

Edytasbilder_24feb16-4340

Edytasbilder_24feb16-4328

Tyst och stjärnklart om natten!

Det är just det jag älskar med att bo på landet. Jag bor i ett rött gammalt hus med vita knutar i en småländsk Barnen i Bullerbyn idyll. Det är tyst och fridfullt…Ingen trafik som stör friden. Inga starka gatulysen som stör himlavalvet ovan. Under sommarhalvåret är det alldeles alldeles underbart att bli sittandes på altandäcket, sent in på småtimmarna och betrakta stjärnorna. Stjärnhimlen är fantastisk! Omgivningen – Balsam för själen!

Edytasbilder_24feb16-4229

Edytasbilder_24feb16-4261

Morgonpromenader är det bästa jag vet. Den härliga friska luften, tystnaden i skogen och småfåglarnas kvitter..Här får ja möjlighet att ladda mina batterier. Här får jag energi och kraft. Det är här jag tänker mest kreativt och i vilken riktning jag vill driva företaget. För att kunna ge 150 % i arbetslivet måste man ge sig själv stunder av avkoppling, umgås med familjen, läsa en blaska, sitta vid en brasa men en härlig kopp te och bara vara.. Då uppskattar jag livet!

Edytasbilder_24feb16-4242

Tiden bara rusar iväg.. Det har snart gått två månader sedan det var julafton och det dröjer inte länge innan vi har våren framför oss. Jag är en person som fullkomligt älskar årets alla årstider. Det är då jag får släppa loss med alla förberedelser och allt pyssel här hemma. Jag älskar att skapa.

Vi får snart säga tack till härliga och soliga februari och välkomna underbara mars. Månaden då vi välkomnar våren med öppna armar och då vi får ställa om till sommartid:) Hemma har vi stora planer för vår trädgård i vår. Jag fullkomligt längtar… Trädgården ska breddas och gräsmatta ska sås, och jag drömmer om en vacker grusgång som leder oss fram till vårt hem. Vår härliga veranda med snickarglädje som tyvärr inte används så mycket idag ska få sig ett ordentligt lyft. Det ska målas och göras fint:) Något jag ser fram emot 🙂

Edytasbilder_24feb16-4270

Det är inte bara på det privata planet som det kommer att hända mycket nu under våren. Under vissa perioder på året kan det vara ganska lugnt med försäljningar och vår/sommar är absolut inga såna. November och december var riktigt heta månader medan januari något lugnare. Nu under februari har vi märkt av en rätt så stor förändring på marknaden jämför med januari och det har redan börjat röra på sig ordentligt. Men marknaden sätter fart på allvar och blir som hetast när våren kommer och vårens aktiviteter är redan i full gång, aktiviteter som planerades i höstas. Det ska bli såå spännande att få höra vad ni tycker… Något jag sett fram emot länge..

Edytas_Bilder_18feb16-4180

Önskar er alla en fortsatt fin helg.

Puss och Kram

EdytaSignatur

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply