Företaget, Hultsfred, Okategoriserade, Vimmerby

Nu växer vi ytterligare

10 maj, 2017

Hej. Vilket märkligt väder vi har just nu, Solsken, snö, hagel och storm… Var har vårvärmen tagit vägen? Mycket händer på marknaden just nu och vi är inne i ett högtryck. Vi har många fina fastigheter som är på väg ut, men fortfarande finns det fler köpare som letar efter sin DRÖMBOSTAD än vad det finns säljare.

Nu växer vi!

Vi vill välkomna vår nya medarbetare Antonia Eberl. Hon kommer jobba som mäklarassistent i Hultsfred och Vimmerby istället för Elin Winnerhed som inom kort kommer gå hem på föräldrarledighet. Antonia är den som du oftast i första hand kommer möta på våra kontor.

Antonia är en glad och utåtriktad person som alltid har ett leende på läpparna. Hon bor tillsammans med sin sambo och sina två barn i en villa i Hjältevad. När hon inte bygger lego med sina söner hittar man henne i köket eller i trädgården.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply