Inspiration, Mitt Hem, Okategoriserade, Personligt

Kärleken och blommornas tid…

23 juni, 2017

Sju sorters blommor under kudden på midsommarnatten och du drömmer om din framtida kärlek… Något jag fick berättat för mig som barn. Jag var i min dotters ålder…Min familj och jag spenderade de allra flesta midsommrar ute i min gamle farmors röda lilla sommarstuga med vita knutar tillsammans med farmor och min faster. Vi band vi vår egna lilla midsommarstång och åt sill och färskpotatis. På midsommaraftons kvällen sprang jag ut i skogen och skulle plockas dessa sju sorters blommor. Viktigt att dessa skulle plockas i ett vägsjäl… Ja la dom sedan under min kudde och väntade ivrigt på att kvällen skulle komma så att jag fick somna och drömma om min framtida kärlek…Något som de allra flesta små flickor drömmer om, att få hitta sin kärleksprins:) Man får tro vad man vill om den gamla traditionen men något som är säkert är att det är fint med blommor till midsommar och det viktigaste för mig att få umgås med mina nära och kära. Med det önskar jag er alla en fin midsommarafton. Va rädda om varandra / Kram Edyta

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply