Inspiration, Mitt Hem, Personligt

Det är något speciellt med hösten och mörkret…

22 oktober, 2017

Regnet smattrar på fönstren och idag är det en sån där riktigt murrig höstdag. En dag då man nästa vill ligga kvar i soffan, tända en massa ljus och bara mysa. I naturen är det magiskt vackert med alla löv som skiftar färg. Luften är frisk och hög och doften alldeles alldeles ljuvlig. Det är nåt alldeles speciellt med hösten och mörkret. Det är nu som man kan tillåta sig att stanna inomhus, mysa och tända ljus. Som ni har märkt var det nu ett tag sedan jag skrev. Fastighetsmarknaden har kommit igång ordentligt vilket är fantastiskt roligt och här hemma har det varit renoverings kaos bland alla kartonger, byggdamm, byggmaterial och sot. Men nu äntligen äntligen börjar det platsbyggda sekelskiftesköket, glasverandan, badrummet och tvättstugan bli färdig…:) Bara lite småfix kvar.. 🙂

I helgen har det varit en sån där härlig helg, där man knallat omkring med myskläder, tänt ljus och plockat bland kartongerna och nu börjar man äntligen kunna se våra rum här hemma igen:) Här nedan bjuder jag er på lite bilder ifrån vårt nyrenoverade badrum som så smått börjar ta form:)

Jag älskar kommoden jag hittade tillsammans med mina kollegor när vi åkte på loppis i sommras:) Kranen Oxford II kommer från sekelskifte.se och handfatet är av märke Svedbergs Elipse. Handdukarna kommer från Ernst höstkollektion.

Önskar er alla en fortsatt fin söndag <3 Kram /Edyta

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply