Inspiration, Mitt Hem, Personligt

Its the most wonderful time of the year…

10 december, 2017

Andra ljuset är nu tänt och utanför fönstret ligger ett tunt tunt täcke av vitt.. Snön likt socker faller puderlätt utanför fönstren. Ljuvlig julmusik råder, sprakande ljud ifrån vedspisen och doften av pepparkaksbak sprider sig i vårt hus. Julen är en årstid som betyder mycket för mig. Det är en tid för fest och umgänge med nära och kära. Att få umgås med min dotter och pyssla tillsammans ger såån härlig julglädje. Livskvalité.

Idag invigde vi vår nya Lofra spis med pepparkaksbak. Kan varmt rekommendera den, den är fantastisk. Har jag sagt att jag älskar vår nymurade spis och spiskåpa som Frank murare i Eksjö skapat:) Vi är såå tacksamma att han lyckats fånga den där känslan av att den alltid stått här i huset. Precis vad vi önskade. Inte klokt att det bara är 2 veckor kvar till julafton… Tur att vi idag hittat den perfekta julgranen som ikväll ska tas in och i slutet av veckan ska den få lite pynt som jag kommer att visa er senare.

Önskar er en fortsatt fin söndag <3 Kram Edyta

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply