Inspiration, Mitt Hem, Personligt

Den blomstertid nu kommer…

16 juni, 2018

Hej. Nu var det ett tag sen sista jag skrev. Livet har rullat på i 110 kan man väl säga… Igår va en alldeles underbar dag. Det är något alldeles speciellt med skolavslutningar. Eller vad tycker ni? Jag kan inte låta bli att bli alldeles tårögd när man hör barnen sjunga den blomstertid nu kommer…minns själv hur det kändes när man stod där i kyrkan och alla tittade på en, pirrande magar och stora förväntningar och drömmar inför det kommande sommarlovet.

För en tid sedan renoverade och byggde vi ut badrummet här hemma. Det som egentligen återstod va en spegel att hänga ovan handfatet. Har letat och letat men inte hittat den rätta, förrän igår…Efter skolavslutningen skulle självklart sommarlovet firas in med fika och jordgubbstårta. Mamma och pappa som är i flytt tagen hade med sig denna underbara spegel. När jag hängde upp den i badrummet var det just denna jag väntat på:) Pricken över i:et. Visst blev det fint.

Önskar er alla en fortsatt fin helg <3 Kram /Edyta

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply