Eksjö, Företaget, Hultsfred, Inspiration, Mitt Hem, Okategoriserade, Personligt, Vimmerby

Vackra hösten

26 augusti, 2018

Hej på er. Vilken fantastisk sommar vi har haft. Sommarlovet och semestrarna har för de allra flesta nått sitt slut och det är dags för vardag och rutiner igen. Efter sommarens intensiva sol och värme kommer nu lite svalare och friskare period. Det är en härlig tid vi nu går till mötes, Hösten. Naturen som fullkomligt sprakar av varma färger och den friska luften. Hösten är en av mina favorit årstider. Det är nu man kan krypa in i sitt bo, tända massa ljus, en och annan brasa och mysa till det.Mörkblåa skyar, regnbågar och regnet som smattrar på fönstren. Det är en av de allra sista augustidagarna och termometerns kvicksilver nuddar vid 15-strecket. Bland kringelkrokvägar, in genom skogsdungar med utsikt över betesmarker och ängar. Här bor jag och här trivs jag som bäst. I ett rött 1700 talshus med vita knutar. En rofylld plats att återvända till när batterierna behöver laddas.

Tänk va fort tiden går när man har roligt… Jag verkligen älskar mitt jobb och i år är det 3 år sedan jag tog över företaget. Mycket har hänt sedan dess. Jag vill ägna ett stort TACK till alla säljare och köpare som ger oss möjligheten att förmedla alldeles enastående hem. Det är ett PRIVILEGIUM.

Drivkraften att gå min egen väg för att hjälpa kunder till lyckade fastighetsaffärer har under de senaste åren bara vuxit sig starkare. Efter flera år av intensivt arbete och finslipning av vår mäklartjänst för både mig och mina kollegor har det gångna åren gå över all förväntan. Det har varit ett mycket roligt, inspirerande och intensivt år med mycket hårt arbete. Varje dag strävar vi efter att utvecklas och vi nöjer oss inte här. Vi fortsätter att blicka framåt. Ingen framgång kommer av sig självt! Jag känner ett stort engagemang och tacksamhet över att få fortsätta förvalta Svensk Fastighetsförmedling. Ett företag som funnits i över 80 år och är Sveriges äldsta. Helt fantastiskt!

Mycket har hänt på bostadsmarknaden under det gångna året. Tidningarnas krisrubriker om en vikande bostadsmarknad har fått många att känna oro. Detta gäller inte våra lokala marknader.. Vi har forfarande fler köpare än säljare, marknaden är stabil och priserna är fortfarande på väg uppåt. Så planerar ni på att sälja er bostad är det perfekt läge just nu. Passa även på att fotografera er bostad nu när naturen exploderar i vackraste färgerna, så har du en konkurrenskraftig annons när du vill gå ut med fastigheten under den mörkare årstiden.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply